Prezervativi i përsosur (Foto & Video)

Prezervativi i përsosur (Foto & Video)

AAK prezanton kandidatët për kryetarë komunash
Arrestohen 7 persona pas sulmit në Londër (Video)

Pavarësisht zhvillimit të teknologjisë, si ndryshimi i celularëve, kompjuterëve, veturave që janë zhvilluar e përmirësuar vazhdimisht këto 30 vitet e fundit, prezervativët kishin mbetur njësoj.

‘Lelo Hex’ kompani suedeze, pretendon se ka sjellur prezervativin e së ardhmes që nuk shpohet as me një gjilpërë, siç tregoi në një paraqitje për publikun.

‘Lelo’ thotë se një punim i veçantë me grafen dhe me lidhje gjashtë-këndore të materialit bën që ky prezervativ të jetë më i hollë dhe shumë më i fortë se tradicionalët.

Prezervativi ballina

Kompania ka shfaqur në faqen e tyre një video me aktorin Charlie Sheen, i cili njoftoi vjet se ishte me SIDA, dhe për këtë arsye ai thekson rëndësinë e kësaj arritjeje në fushën e prezervativëve.

Prezervativi

COMMENTS