Prezantuesja suedeze me kreacionet e Vjollca Llapashticës (Foto)

Disajnet e realizuara me shumë finesë sigurisht që kërkohen gjithandej. E kur bëhet fjalë për krijime të bukura, padyshim që përmendet edhe emri i Vjo

Disajnet e realizuara me shumë finesë sigurisht që kërkohen gjithandej. E kur bëhet fjalë për krijime të bukura, padyshim që përmendet edhe emri i Vjollca Llapashticës.

Është prezantuesja e njohur suedeze, Rebecca Stella ajo e cila ka besuar punën e Llapashticës derisa është veshur me disajnet e saj.

Setlla e cila ndryshe njihet edhe si këngëtarem disajnere, modele dhe blogere është dukur për bukuri me kreacionet e disejnatores kosovare.

Stella, e cila drejton edhe spektaklin televiziv, ‘Paradise hotel’, është shprehur se ndjehet tejet komod dhe e kënaqur me këtë veshje.

Rebecca Stella është një këngëtare, dizajnere, model dhe blogere e njohur suedeze.

Ajo gjithashtu, është prezantuese i një shoë televiziv të quajtur ‘Paradise hotel’ show ky i cili është shumë i shikuar në Suedi.

Kujtojmë se jo rrallë herë, Llapashtica ka zbukuruar me veshjen e saj fytyra të ndryshme publike nga vende të ndryshme të botës.

COMMENTS