Prezantueses së njohur i shpërthen fustani, bëhet hor (Foto)

Prezantuesja britanike Chanelle McLeary kishte veshur një fustan, i cili i linte shumë pak vend imagjinatës. Nga kritikët e modës është cilësuar si nj

Prezantuesja britanike Chanelle McLeary kishte veshur një fustan, i cili i linte shumë pak vend imagjinatës. Nga kritikët e modës është cilësuar si një fustan shumë i guximshëm sepse mund të shpërthente dhe t’i tregonte të gjitha.

Kjo ka ndodhur në momentin që prezantuesja ka hyrë në skenë, pasi fustani i bardhë që ajo mbante veshur ka shpërthyer duke i treguar të gjitha.

Prezantuesja dikur ka qenë edhe pjesë e Big Brotherit dhe nuk është hera e parë që i ndodhin incidente të tilla. Ndaj mund të themi se ajo ia ka marrë dorës tani dhe e ka kaluar me humor këtë situatë.

COMMENTS