Prezantueses i bie dhëmbi gjatë prezentimit (Video)

Sonya Cortes 56 vjeçe, ishte duke i dhuruar shikuesve një buzëqeshje të ëmbël përmes objektivit të kamerës, kur papritmas i bie dhëmbi nga goja. Sh

Sonya Cortes 56 vjeçe, ishte duke i dhuruar shikuesve një buzëqeshje të ëmbël përmes objektivit të kamerës, kur papritmas i bie dhëmbi nga goja.

Shikuesit e spektaklit televiziv të Porto Rikos, ‘Lo Se Todo’, kishin mbetur të shokuar kur prezantueses së spektaklit i ra dhëmbi gjatë transmetimit live.

Në video mund të shihet se si biondja simpatike fillon ta kërkojë dhëmbin nëpër rroba dhe në dysheme.

COMMENTS