Prezantohet Rolls-Royce Sweptail, vetura e re më e shtrenjtë në botë (Video)

Prezantohet Rolls-Royce Sweptail, vetura e re më e shtrenjtë në botë  (Video)

Vodhën molla, policia i dënon duke i gjuajtur me to (Video)
Vajza që ka vizituar çdo vend të botës, ja si i siguroi paratë (Video)

Rolls-Royce Sweptail ka debutuar në Villa d’Este dhe konsiderohet si vetura e re më e shtrenjtë në botë.

Sipas disa raportimeve, ky model ekskluziv nga Rolls-Royce do të kushtoj rreth 13 milion dollarë amerikan.

Por drejtori ekzekutiv i kompanisë, Torsten Muller-Otvos ka mohuar që ky model do të kushtoj aq por ka thënë që do të jetë shumë i shtrenjtë.

COMMENTS