Presidenti Thaçi mbështetje komunitetit LGBT

Presidenti Thaçi mbështetje komunitetit LGBT

Presidenti i Kosovës, Hadshim Thaçi deklaroi se secili qytetar i vendit pa dallim do të ketë përkrahjen e institucioneve të vendit dhe nuk ka të drejt

Presidenti i Kosovës, Hadshim Thaçi deklaroi se secili qytetar i vendit pa dallim do të ketë përkrahjen e institucioneve të vendit dhe nuk ka të drejtë askush t’i kërcënojë.

Ai tha në një fjalim të shkurtë tha se Institucionet e Kosovës do të përkrahin çdo të drejtë të qytetarëve.

Të pranishëm janë edhe ministrja e integrimeve evropiane Dhurata Hoxha, shefi i USAID-it në Kosovës James Hope dhe shtetas tjerë të huaj.

Ndërkohë, kryeministri i vendit Ramush Haradinaj nuk është i pranishëm në këtë paradë, derisa zyra e tij gjatë ditës e ka arsyetuar duke thënë se ka një agjendë të ngjeshur.

COMMENTS