Presidenti Thaçi dekreton rishikimin e buxhetit për vitin 2017

Presidenti Thaçi dekreton rishikimin e buxhetit për vitin 2017

Fluturimi i frikshëm: Pasagjerët u përplasen për njëri tjetrin, valixhet u rrëzuan mbi kokat e tyre (Video)
SHBA përgëzon kosovarët për zgjedhjet, do që të eliminohen parregullsitë e evidentuara

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka nënshkruar dekretin e Ligjit për Buxhetin 2017 me plotësimet dhe ndryshimet e tij.

Me këtë rast, Thaçi ka thënë se riorientimi i mjeteve i bërë me rishikim të buxhetit, synon zhvillim më të qëndrueshëm.

Postimi i Thaçit në Facebook:

Sapo nënshkrova dekretin e Ligjit për Buxhetin me plotësimet dhe ndryshimet e tij. Riorientimi i mjeteve i bërë me rishikimin buxhetor synon zhvillim më të qëndrueshëm dhe stabilitet makroekonomik. HTH

Kujtojmë se muajin e kaluar Kuvendi i Kosovës ka miratuar rishikimin e buxhetit për vitin 2017.

COMMENTS