Presidenti lavdëron ish-presidenten

Presidenti lavdëron ish-presidenten

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përgëzuar ish-presidenten Jahjaga për themelimin e fondacionit, përmes të cilit synohet fuqizimi i grave dhe i

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përgëzuar ish-presidenten Jahjaga për themelimin e fondacionit, përmes të cilit synohet fuqizimi i grave dhe i të rinjve në Kosovë.

Ai na facebook ka shkruar se Presidentja Jahjaga e ka nderuar Kosovën me punën e saj si presidente dhe njëjtë po vazhdon edhe sot, duke krijuar platforma të reja dhe duke vendosur standarde.

‘Ajo do ta ketë vazhdimisht mbështetjen time’, ka shkruar ai.

COMMENTS