Presidenti Francës është takuar me Putinin në Paris

Presidenti francez Macron është takuar me presidentin Putin në Paris dhe kanë biseduar për konfliktin në Siri dhe Ukrainë. Ata janë në pallatin Gra

Presidenti francez Macron është takuar me presidentin Putin në Paris dhe kanë biseduar për konfliktin në Siri dhe Ukrainë.

Ata janë në pallatin Grand Trianon në Versajë.

Gjatë zgjedhjeve presidenciale Rusia hakerët rus kishin sulmuar sistemin kompjuterik të Macron.

Për presidentin Macron ka qenë shumë e rëndësishme që të bisedohet me Rusinë për shkak të influencës së madhe që ka në problemet e ndryshme ndërkombëtare.

Ai ka biseduar me presidentin Putin për çështje të Sirisë dhe konfliktin në Ukrainë./A.i/

COMMENTS