Premierë: Vjen ‘Jena Pa’ nga Mc Kresha dhe Offchestra (Video)

Premierë: Vjen ‘Jena Pa’ nga Mc Kresha dhe Offchestra (Video)

Aanëtari i ‘PINT’, Mc Kresha është mysafir i projektit të Offchestras. Për muzikën është përkujdesur Faruk Banjska, kurse teksti është shkruar nga vet artistët. Projekti i zhanrit reggae shfaq ritme krejt ndryshe, përcjellë zico.tv Klipi i projektit është punuar Imagine Films.

Aanëtari i ‘PINT’, Mc Kresha është mysafir i projektit të Offchestras.

Për muzikën është përkujdesur Faruk Banjska, kurse teksti është shkruar nga vet artistët.

Projekti i zhanrit reggae shfaq ritme krejt ndryshe, përcjellë zico.tv

Klipi i projektit është punuar Imagine Films.

COMMENTS