Premierë: Prizrenalitë i këndojnë dashurisë, Flori Cocaj dhe Dardani sjellin ‘ZSMR’ (Video)

‘Xhihani’ rrëshqet duke hipur në veturë, dërgohet me urgjencë në spital
Ngjyra e kuqe shumë i ngjanë, mahnit Gresa Behluli (Foto)

Edhe pse sezona e verës ka përfunduar, artistë të shumtë po vazhdojnë të lansojnë projekte.

Ndërsa qyteti i Prizrenit njihet si vend kulturor, ka bashkuar dy artistët Flori Cocaj dhe Dardanin për të realizuar bashkë projektin ‘Zemër sonte me mu rri / ZSMR’.

Një këngë mjaftë ritmike që i përshtatet trendeve të kohës dhe me një videoklip të realizuar mjeshtërisht nga Blerdi Malushi, neve na bën të pyesim vetën se ku ishin këta artistë deri tani?

Mirëpo, zico.tv raporton se të dy kanë shumë plane dhe presim që brenda disa muajve të lansojnë këngë dhe videoklipe të tjera.

COMMENTS