Premierë: Meda publikon dy projekte ‘Shihem Nihem’ dhe ‘Shans nuk ki’ (Video)

Meda është gati për verën. Ai tashmë ka publikuar dy projekte. Produced by EMRACOM, Muzika: Massive Production, Mix: Alban Furtuna, Teksti: GHULO Produced by EMRACOM, Muzika: Wirusi, Teskti: GHULO, Video: BUG Production

Meda është gati për verën.

Ai tashmë ka publikuar dy projekte.

Produced by EMRACOM, Muzika: Massive Production, Mix: Alban Furtuna, Teksti: GHULO

Produced by EMRACOM, Muzika: Wirusi, Teskti: GHULO, Video: BUG Production

COMMENTS