Premierë: Këngë ndryshe nga Neki Emra (Video)

Premierë: Këngë ndryshe nga Neki Emra (Video)

Organizohet ‘Albanian Fashion Night’ nga Moda City
Premierë: Meda publikon dy projekte ‘Shihem Nihem’ dhe ‘Shans nuk ki’ (Video)

Neki Emra sapo ka publikuar projektin më të ri të titulluar ‘Jeta jem’, krejtësisht ndryshe nga që jemi mësuar ta shohim deri më tani.
Kënga është shumë verore, dinamike, e përshtatshme për klube dhe pritet të jetë një hit veror.

Ajo është e punuar nga Florent Boshnjaku ndërsa për tekstin është kujdesur Mithat Sadiku.
Ndryshe këngëtari Neki Emra njihet për interpretimet e tij live.

COMMENTS