Premierë: Gena dhe Miloti publikojnë projektin më të ri ‘Gajle’ (Video)

Premierë: Gena dhe Miloti publikojnë projektin më të ri ‘Gajle’ (Video)

Pritjes së adhuruesve të këngëtarëve i erdhi fundi, bëhet fjalë për ish-antarin e grupit Etnon i cili tani njihet me nofken Bigem dhe Genën. Ata du

Pritjes së adhuruesve të këngëtarëve i erdhi fundi, bëhet fjalë për ish-antarin e grupit Etnon i cili tani njihet me nofken Bigem dhe Genën.

Ata duke bashkuar forcat e tyre sapo lansuan para pak minuta projektin e tyre me titull ‘Gajle’.

Këngë kjo mjaft ritmike, me tekst të shkruar nga vet këngëtarët, se sa do të pëlqehet nga adhuruesit e tyre pritet të shihet ditëve në vazhdim, shkruan zico.tv

COMMENTS