Premierë: Ermali dhe Kaos publikojnë ‘VIP’ (Video)

Sapo është publikuar nga Ermal Fejzulahu dhe grupi KAOS, bashkëpunimi ‘VIP’. Kësaj kënge ata ia kanë bashkëngjitur edhe klipin dhe është këngë tipike verore. Për këtë projekt, Ermali dhe KAOS kanë bashkëpunuar me: Cekicbeatz, BigBang Beatz. Më poshtë mund ta dëgjoni projektin ‘VIP’ nga Ermali dhe KAOS.

Sapo është publikuar nga Ermal Fejzulahu dhe grupi KAOS, bashkëpunimi ‘VIP’.

Kësaj kënge ata ia kanë bashkëngjitur edhe klipin dhe është këngë tipike verore.

Për këtë projekt, Ermali dhe KAOS kanë bashkëpunuar me: Cekicbeatz, BigBang Beatz.

Më poshtë mund ta dëgjoni projektin ‘VIP’ nga Ermali dhe KAOS.

COMMENTS