Premierë: Blunt dhe Real publikojnë “Pare si Thaçi, Pare si Rama” (Video)

Premierë: Blunt dhe Real publikojnë “Pare si Thaçi, Pare si Rama” (Video)

Kim tejet joshëse në kalendarin e revistës ‘Love’ (Video)
Sa i pasjellshëm Cristiano Ronaldo! (Video)

Dj Blunt dhe Real 1 kanë publikuar klipin e shumë përfolur. “Pare si Thaci, pare si Rama”, tashmë gjendet në kanalin Youtube.

COMMENTS