Premierë: Baboo Darabuka Dj Benity publikojnë ‘Çok Güzel’ (Video)

Premierë: Baboo Darabuka Dj Benity publikojnë ‘Çok Güzel’ (Video)

Këngëtarja e famshme e fiton gjyqin, gjesti i saj është edhe më interesant
Genci dhe Lyrical Son me një bashkëpunim tjetër (Foto)

Baboo Darabuka Dj Benity publikojnë projektin më të ri ‘Çok Güzel’

Muzika: Artan Rexhepi, Surle & Clarinet: Sei, Video: BUG Production

COMMENTS