Prej dy vitesh ka filluar terapinë hormonale, kështu duket vajza e Angelina Jolie

Prej dy vitesh ka filluar terapinë hormonale, kështu duket vajza e Angelina Jolie

Shiloh Jolie Pitt, vajza e parë biologjike e ish çiftit Angelina dhe Brad ka filluar që në moshën 9 vjeçare terapinë hormonale për të ndryshuar gjinin

Shiloh Jolie Pitt, vajza e parë biologjike e ish çiftit Angelina dhe Brad ka filluar që në moshën 9 vjeçare terapinë hormonale për të ndryshuar gjininë.

Shiloh apo John ashtu siç dëshiron vajza ta thërrasin sapo ka festuar ditëlindjen e 11 dhe është shumë e sigurt që është një djalë i ‘ngecur’ në trupin e një vajze.

Ajo ka patur gjithmonë natyrën e një djali, në veshje, në sjellje dhe prindërit nuk e kanë patur aspak problem, madje në vitin 2015 ata ranë dakord që vajza t’i nënshtrohej trajtimit hormonal për t’i ndaluar ciklin dhe për ta shndërruar përfundimisht në mashkull.

Ajo është cilësuar nga specialistët një transgjinor dhe vetëm para pak ditësh kur Angelina është shfaqur në premierën e The Breadwinner fotografet kane fotografuar vajzën Angelinës e cila e veshur në një kostum të zi të jepte pamjen e një djali të vogël.

COMMENTS