Postblloku i policisë serbe në Komoran, ja si ndalnin dhe kontrollonin automjetet (Video)

Në një video të televizionit AP shihet një postbllok i policisë serbe, e stacionuar në Komoran, e cila ndalte dhe kontrollonte automjetet e shqiptarëve.

Në një video të televizionit AP shihet një postbllok i policisë serbe, e stacionuar në Komoran, e cila ndalte dhe kontrollonte automjetet e shqiptarëve.

COMMENTS