Porsche me model të ri (Foto)

Porsche me model të ri (Foto)

Djepi inteligjent që i vë në gjumë foshnjat (Video)
Pesë veturat më të përdorura nga grupet mafioze (Video)

Porsche ka prezantuar versionet e reja GTS të Boxster dhe Cayman, dedikuar për entuziastët e vozitjes sportive.

Porsche 718 Boxster dhe Cayman GTS njihen për nga dizajni sportiv.

Enterieri i automobilit është marrë nga versionet standarde të Boxster dhe Cayman, me ulëse të reja sportive Alcantar dhe GTS.

Automobilat janë të pajisur me pakon Porsche Sport Chrono.

Veturat kanë motor turbo-benzinë me katër cilindra 2.5 litra dhe ofrojnë gjithsej 365 kuaj fuqi.

Blerësit mund të zgjedhin në mes të ndërruesit standard prej gjashtë shpejtësive dhe ndërruesit opsional PDK.

Me ndërruesin e shpejtësive PDK, të dy modelet prej 0 deri 100 km/h arrijnë për 4,1 sekonda, para se të arrijnë shpejtësinë maksimale prej 290 km/h.

COMMENTS