Porsche elektrik me dy rrotë (Video)

A keni pyetur ndonjëherë se si mund të duket një motoçikletë të cilën do ta prodhonte një kompani e veturave sportive? A keni menduar ndonjëherë se Fe

A keni pyetur ndonjëherë se si mund të duket një motoçikletë të cilën do ta prodhonte një kompani e veturave sportive? A keni menduar ndonjëherë se Ferrari, McLaren, Lamborghini mund të hyjnë në industrinë e motoçikletave?

Këto pyetje i ka bërë dizajneri spanjoll Miguel Angel Bahri dhe si rezultat doli kreacioni i tij i fundit që mban emrin Porsche 618.

COMMENTS