Porosia e Ben Affleck për Jennifer Lopez

Porosia e Ben Affleck për Jennifer Lopez

Albërije Hadërgjonajt i del gjoksi në ‘shesh’ – Reagimi i Ermalit (Video)
Brenda ditëlindjes së 35-të, të reperit Getoar Selimi (Foto)

Derisa Jennifer Lopez ishte shprehur se i është dashur shumë kohë për ta harruar Ben Affleck, ka edhe ai diçka për të shtuar.

Në një intervistë televizive ai ka thënë se marrëdhënia me Jennifer Lopez kishte ndikuar negativisht në karrierën e tij.

Që nga ai moment, ajo kishte pësuar rënie ‘Sapo isha ndarë me Jennifer dhe kisha 4 filma rresht të cilët dështuan totalisht’, tha ai. Vërtet, Ben?! E gjitha për shkak të Jenniferit?!

COMMENTS