Porosia e BE-së për liderët e Ballkanit Perëndimor – mjaft luajtët me zjarr!

Bashkimi Evropian i ka porositur të enjten liderët e Ballkanit Perëndimor që të ndalojnë të luajnë me zjarr dhe të lënë anash luftën e tyre politike p

Bashkimi Evropian i ka porositur të enjten liderët e Ballkanit Perëndimor që të ndalojnë të luajnë me zjarr dhe të lënë anash luftën e tyre politike për të shfrytëzuar shqetësimin e bllokut evropian për rajonin, transmeton Reuters.

Komisari Evropian për Zgjerim, Johanes Hahn ka folur në samitin e gjashtë vendeve ballkanike, të cilat dëshirojnë t’i bashkëngjiten BE-së, por janë të shqetësuar për shkak të rezistencës së disa vendeve anëtare për pranimin e cilido shtet ish-komunist nga Evropa Lindore.

COMMENTS