Poni e bukur dhe me shumë stil (Foto)

Poni e bukur dhe me shumë stil (Foto)

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Poni ka kohë që nuk ka lansuar ndonjë projekt të ri muzikor. Megjithatë ajo është aktive në mbrëmje të ndryshme muzikore. Poni së fundi ka realizuar edhe një fotosesion. E veshur me shumë stil ajo duket si një zonjë e vërtetë.

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Poni ka kohë që nuk ka lansuar ndonjë projekt të ri muzikor.

Megjithatë ajo është aktive në mbrëmje të ndryshme muzikore.

Poni së fundi ka realizuar edhe një fotosesion. E veshur me shumë stil ajo duket si një zonjë e vërtetë.

COMMENTS