Policja me bikini shtrin për toke hajnin

Krijimet nga letra, botë krejtësisht unike (Foto)
Ja pse duhet ta vizitoni Finlandën (Video)

Ishte jashtë detyrës, dhe po merrte rreze në një park në Stokholm. Por kjo nuk e ka ndalur një police suedeze që të realizojë një arrestim fantastik derisa hodhi përtokë një hajn që tentoi të vidhte shoqen e saj.

Mikaela Kellner e veshur në bikini, një police që 11 vjet, ishte me miqtë e saj, kur hajni iu afrua atyre.

Hajduti u hoq sikur shiste revista, por më pas ata kuptuan se u kishte vjedhur celularin. Menjëherë sapo u largua policja me bikini e arriti dhe e shtriu përtokë duke e neutralizuar.

Mikaela Kellner

COMMENTS