Policia vret të dyshuarin për ‘sulm terrorist’ në Bruksel

Bruksel: I dyshuari për 'sulm terrorist' është vrarë nga policiaUshtarët e kanë qëlluar një të dyshuar në qendër të Brukselit në Belgjikë, pas një eks

Bruksel: I dyshuari për ‘sulm terrorist’ është vrarë nga policiaUshtarët e kanë qëlluar një të dyshuar në qendër të Brukselit në Belgjikë, pas një eksplodimi të vogël në një stacion hekurudhor mbrëmë vonë.

Ekipi i specializur i policisë për bomba e ka kryer një shpërthtim të kontrolluar të jelekut me bombë, të cilin i dyshuari e kishte në Stacionin Qendror dhe ishte kontrolluar për të parë nëse ai kishte gjëra të tjera të rrezikshme, ka raportuar rrjeti VTM.

Autoritetet e evakuuan stacionin.

Duket se askush tjetër nuk është plagosur, pos të dyshuarit, dhe dëmet nga shpërthimi ishin të kufizuara.

Zyra e prokurorit të Brukselit njoftoi se duket se është penguar një ‘sulm terrorist’.

I dyshuari është konfirmuar i vdekur nga policia.

Policia e Brukselit ka shkruar në rrjetin Twitter se ishte ‘një incident me një individ në stacion dhe se situata është nën kontroll’.

COMMENTS