Policia e Kosovës në aksion për kapjen e fajdexhinjëve

Policia e Kosovës në aksion për kapjen e fajdexhinjëve

Haliti: Gjyqtari Kalludra duhet të më kërkojë falje publikisht
Evakuohet teatri në Londër për shkaqe sigurie (Foto)

Policia e Kosovës, në mëngjesn e sotëm ka nisur një aksion të gjerë për arrestimin e fajdexhinjëve në Pejë e Deçan.

Nga ky aksion deri më tani janë arrestuar 7 persona.

Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës ky operacion ka të ëbjë me luftimin e dukurive negative dhe veprave penale që ndërlidhen me fajde.

‘Operacioni policor përfshinë kontrollimin e 12 lokacioneneve të 10 personave te dyshuar. Deri në këto qaste janë arrestuar 7 persona, përderisa 3 të tjerë nuk janë gjetur dhe janë në kërkim nga Policia. Gjatë operacionit policor janë gjetur armë si dhe janë konfiskuar dëshmi të rëndësishme si para dhe dokumente të ndryshme që mund të përdoren për procedim të mëtejmë ligjor’, thuhet në komunikatën e Policisë së Kosovës.

COMMENTS