Po Andrra ç’pati, shikoni si ka dalë në ballkonin e shtëpisë (Foto)

Po Andrra ç’pati, shikoni si ka dalë në ballkonin e shtëpisë (Foto)

Kështu nuk e kishit parrë kurrë më parë Andrra Destanin. Bashkëshortja e këngëtarit Sinan Hoxha ka shkrepur këtë mëngjes një foto me mikeshat e saj

Kështu nuk e kishit parrë kurrë më parë Andrra Destanin.

Bashkëshortja e këngëtarit Sinan Hoxha ka shkrepur këtë mëngjes një foto me mikeshat e saj.

Të veshura me rrobdishan dhe beshqir në kokë tre mikeshat po minë kafen e mëngjesit më të lumtura se asnëjherë më parë.

Nuk ishim mësuar të shikonim kështu bukuroshen e Sinanit, e cila edhe pse e pa grimuar duket e mahnitshme.

COMMENTS