Po afrojnë festat! Ja disa ide se si mund të visheni (Foto)

Po afrojnë festat! Ja disa ide se si mund të visheni (Foto)

Po afrojnë festat dhe më ketë rriten dhe dilemat së çfarë duhet të veshim? Krishtlindjet, nata e vitit të ri, drek me familjen apo me shoqërinë për secilin nga këto rastet intv, iu sjell disa ide se si të visheni.

Po afrojnë festat dhe më ketë rriten dhe dilemat së çfarë duhet të veshim?

Krishtlindjet, nata e vitit të ri, drek me familjen apo me shoqërinë për secilin nga këto rastet intv, iu sjell disa ide se si të visheni.

COMMENTS