‘Plazhi i guacave’, plazhi unikat në botë (Video)

Në shikim të parë, Plazhi i guacave 'Shell Beach', që gjendet në pjesën perëndimore të Autralisë - Shark Bay, mund t’ju duket si një plazh i zakonsh

Në shikim të parë, Plazhi i guacave ‘Shell Beach’, që gjendet në pjesën perëndimore të Autralisë – Shark Bay, mund t’ju duket si një plazh i zakonshëm, mirëpo, kur ta vështroni nga afërsia, mund të vëreni se – në vend të rërës, ky plazh është i mbuluar me guaca.

Plazhi është i gjatë 110 kilometra dhe është njëri nga dy plazhet e vetme të tilla në botë, që janë të mbuluara plotësisht me guaca.

COMMENTS