Pink: Christina Aguilera pati tentuar të më grushtoj

Pink: Christina Aguilera pati tentuar të më grushtoj

Këngëtarja Pink në një intervistë me Andy Cohen ka folur për marrëdhënien e saj me Christina Aguilera. Ajo ka thënë që ka pasur armiqësi mes këty

Këngëtarja Pink në një intervistë me Andy Cohen ka folur për marrëdhënien e saj me Christina Aguilera.

Ajo ka thënë që ka pasur armiqësi mes këtyre dyjave ngaqë ishin shumë të reja në moshë dhe të reja në skenë.

‘Njëherë ajo ka tentuar të më grushtoj në një klub nate, ishte tejet qesharake’ ka thënë Pink.

Këngëtaret tashmë janë pajtuar dhe kanë një marrëdhënie shumë të mirë.

COMMENTS