Pihet në pranverë, parandalon kancerin, hipertensionin dhe diabetin! Ju duhet vetëm 1 gjethe e vetme

Pihet në pranverë, parandalon kancerin, hipertensionin dhe diabetin! Ju duhet vetëm 1 gjethe e vetme

Gjethet e ullirit janë produkte të cilët na ndihmojnë për të të parandaluar një sërë sëmundjesh të ndryshme siç mund të përmendim infeksionet e mushkë

Gjethet e ullirit janë produkte të cilët na ndihmojnë për të të parandaluar një sërë sëmundjesh të ndryshme siç mund të përmendim infeksionet e mushkërive, gonorreja, tuberkuloza, gripi, meningjiti, hepatiti B, urdhja.

Gjethet e ullirit janë një mundësi e mirë për të larguar infeksionet në traktin urinar, por edhe te infeksionet kirurgjikale. Substancat në gjethet e ullinjve forcojnë sistemin imun, ngritin energjinë e organizmit, luftojnë viruset dhe parazitët, ulin shtypjen e gjakut, ekuilibrojnë nivelin e sheqerit në gjak.

Për të përgatitur një çaj nga gjethet e ullirit është e nevojshme që në një gotë nevojiten rreth 15 deri 20 gjethe të thara të ullirit. Vloni ujin, hidhni gjethet dhe e vloni edhe për 2 deri 3 minuta. Lini gjethet të qëndrojnë në ujë edhe për 10 minuta e më pas i nxirrni. Çajin mund ta pini të ftohtë ose të ngrohtë, me mjaltë. Limon apo pa asgjë. Ky lloj i çajit shëron shumë sëmundje. Ka shije të ëmbël, e më së miri është ta pini në pranverë, nga gjethet e freskëta.

COMMENTS