Peshkatari dorëzon perlën që kushton 100 milionë dollarë (Video)

Kalërimi në gjendje të dehur nuk shkoi si duhet (Video)
Ja çfarë bëjnë vajzat kur janë vetëm në shtëpi…Do të habiteni

Kjo perlë gjigante, e cila u dorëzua nga një peshkatar, mund të jetë më e madhja e zbuluar ndonjëherë në botë dhe pesë herë më e gjatë se rekordi i mëparshëm.

Peshkatari, i cili nuk është identifikuar, e gjeti perlën e çmuar 34 kilogramë 10 vite më parë në det në brigjet e ishullit Palawan, në Filipinë.

Ai nuk e dinte potencialin e perlës që mund të arrinte vlerën e 100 milion dollarëve dhe e mbante atë si ‘hajmali me fat të mirë’ në shtëpinë e tij të lodhur prej druri.

Peshkatari e dorëzoi atë tek zyrtarët e turizmit lokal në Puerto Princesca i cili verifikoi se ai kishte gjetur një perlë të madhe me një vlerë të madhe.

COMMENTS