Pesëmbëdhjetë statujat prej dylli të dështuara të yjeve (Foto)

Pesëmbëdhjetë statujat prej dylli të dështuara të yjeve (Foto)

Çuditë Luana Vjollca ja me kë e krahason veten dhe Marinën! (Foto)
Valton Krasniqi nis një lidhje të re dashurie (Foto)

Kur ju dëgjoni shprehjen ‘statujë dylli’, statujat e përsosur në Madame Tussauds menjëherë shfaqen në mendjet tona.

Ne jemi krejtësisht të vetëdijshëm se ato statuja janë legjendare, por edhe skulptorët më të mirë ndonjëherë bëjnë gabime.

Bright Side ka bërë së fundmi një përmbledhje shumë interesante të statujave të dështuara të yjeve të famshëm.

COMMENTS