‘Përvjetori’ i Editës dhe Shemit (Video)

'Përvjetori' quhet projekti më i ri nga këngëtarja Edita Gashi. Kënga e zhanrit baladë trajton një temë dashurie dhe vjen në bashkëpunim me Shemin

‘Përvjetori’ quhet projekti më i ri nga këngëtarja Edita Gashi.

Kënga e zhanrit baladë trajton një temë dashurie dhe vjen në bashkëpunim me Shemin e grupit Ilirët, përcjellë zico.tv

Videoklipi është publikuar në YouTube në ditën e fundit të muajit qershor.

Ndryshe Shemi ka bashkëpunime të shumta, të cilat gjithmonë kanë pasur një sukses.

Mbetet të shihet në vazhdim nëse edhe projekti i Editës bashkë me Shemin do ta ketë të njëjtin fat.

COMMENTS