Përgatiten për Gjysmë Maratonën e Prishtinës

Përgatiten për Gjysmë Maratonën e Prishtinës

Pjanic nuk dorëzohet: Do të kualifikohemi në Madrid
Akil Gjakova kalon në çerekfinale të turneut në Turqi

Sot në sallën e shtëpisë së sporteve në Prishtinë, Këshilli Organizues i Gjysmë Maratonës së Prishtinë 2018 do të mbajë konferencë për media.

Në këtë konferencë do të jepen informatat kryesore rreth organizimit të gjysmë maratonës së këtij viti.

Këtë vit është organizimi i 18-të i kësaj gjysmë maratone dhe këshilli organizues i saj do të bëj përpjekjet e tij maksimale që organizimi të jetë më i dalluari deri më tani.

COMMENTS