Përfundon procesi i regjistrimit të deputetëve të Legjislaturës VI

Përfundon procesi i regjistrimit të deputetëve të Legjislaturës VI

Ferizaj, Besnik Berisha në krye të NISMA për Kosovën
Rreth 2 miliardë euro jashtë sistemit bankar të Kosovës

Prishtinë, 2 gusht – Ka përfunduar sot procesi i regjistrimit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës të Legjislaturës VI, njoftoi Zyra për media dhe marrëdhënie me publikun e KQZ-së.

Të 120 deputetët e Kuvendit i janë nënshtruar këtij procesi, i nevojshëm për administratën e Kuvendit.

Nesër do të mblidhet Kuvendi në përbërjen e re, të dalë nga zgjedhjet e 11 qershorit.

COMMENTS