Përfundon numërimi i votave të diasporës, ja rezultatet

Procesi i numërimit të votave nga diaspora ka përfunduar sot. Merret vesh se nga rreth 5 mijë vota sa ishin nga diaspora mbi 50% e tyre kanë shkuar

Procesi i numërimit të votave nga diaspora ka përfunduar sot.

Merret vesh se nga rreth 5 mijë vota sa ishin nga diaspora mbi 50% e tyre kanë shkuar për Vetëvendosjen.

Pjesa tjetër është ndarë mes koalicionit PAN dhe atij të LDK-së. Mësohet se kjo mund t’i kushtoj LDK-së më marrjen e një mandati nga ana e VV-së.

Kësisoj, VV do të kishte 32 mandate, ndërsa koalicioni i LDK-së 29. Të hënën do të nis numërimi i votave me kusht. Ndërsa, certifikimi i rezultatit zgjedhor pritet të ndodhë në fund të javës. /Io/

COMMENTS