Performanca spektakolare e Beyonce dhe Kendrick Lamar (Video)

Festë e dyfishtë për Ledri Vulën (Video)
Nora bëhet si ‘Kasandra’ (Foto)

E ndezën publikun me një performancë të jashtëzakonshme në BET Aëards, duke përzier zjarrin dhe ujin në një skenë spektakolare. Këtë e bënë Beyonce dhe Kendrick Lamar, duke performuar këngën ‘Freedom’ në ndarjen e çmimeve BET Aëards që u mbajt në Microsoft Theater në Los Angeles, shkruan TMZ.

Në ngjarjen e 16-të të BET Aëards u nderuan artistët, aktorët dhe atletët në 20 kategori të ndryshme, ndërsa u nderua edhe Prince nga artistë si Jennifer Hudson dhe Stevie ëonder.

COMMENTS