Përfitimet shëndetësore me konsumimin e pjeprit (Video)

Përfitimet shëndetësore me konsumimin e pjeprit (Video)

Shkencëtarët kanë zbuluar një mënyrë për t’i bërë qelizat kanceroze të vetë-shkatërrohen
Pallati Presidencial i Turqisë, 30 herë më e madhe se Shtëpia e Bardhë (Video)

Pjepri ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës

Pjepri është fruti ideal për të ‘luftuar’ këto ditë të ngrohta. Falë sasisë së madhe të ujit, vitaminave dhe mineraleve, ndihmon organizmin tonë të fitojë energji, të sigurojë hidratimin e nevojshëm, po kështu të mbrojë shëndetin e zemrës, veshkave, syve, si dhe kundër plakjes.

Pjepri është një ndër frutat më të mira për t’u konsumuar në këto ditë të ngrohta vere. I ëmbël, i freskët por edhe tejet i shijshëm, pjepri duhet të jetë patjetër pjesë e listës së frutave që duhen blerë.

COMMENTS