Përfitimet nga konsumimi i Hurmes (Video)

Hurmat konsumohen në pjesë të ndryshme të botës, ndërsa në vendet arabe janë një pjesë e rëndësishme e dietës. Këto janë dobitë e jashtëzakonshme të

Hurmat konsumohen në pjesë të ndryshme të botës, ndërsa në vendet arabe janë një pjesë e rëndësishme e dietës.
Këto janë dobitë e jashtëzakonshme të hurmës

Më së shpeshti hahen të thata, por kjo nuk do të thotë ndonjë ndryshim – efektet e saj të dobishme për shëndetin mbeten të njëjta.

Veçanërisht janë të rëndësishme për vegjetarianët sepse ato përmbajnë substanca të caktuara që janë të vështira për t’u gjetur në ushqime me origjinë bimore, të tilla si vitamina B6, seleni, fibrat, magnezi, bakri, kaliumi dhe mangani.

COMMENTS