Përdoruesit e internetit me dhomat më të papastra (Foto)

Përdoruesit e internetit me dhomat më të papastra (Foto)

Kalojnë kohën duke hulumtuar në internet dhe duke ndjekur miqtë në rrjete sociale, por nuk bëjnë asgjë për mirëmbajtjen e ambientit ku jetojnë.

Kalojnë kohën duke hulumtuar në internet dhe duke ndjekur miqtë në rrjete sociale, por nuk bëjnë asgjë për mirëmbajtjen e ambientit ku jetojnë.

Janë këta disa nga shfrytëzuesit e varur, që ambienti në të cilin qëndrojnë lë shumë për të dëshiruar.

Mbeturina të ndryshme, bishta cigaresh, si dhe shishe të mbushura me urinë, janë disa nga gjërat më të çuditshme që janë parë në dhomat e tyre.

‘Nuk dallon shumë as dhoma ime’, si dhe ‘menjëherë do ngrihem dhe të pastroj, megjithëse gjithçka është në rregull’, janë dy nga komentet më të ndryshme lidhur me rastin.

Më poshtë janë disa nga dhomat më ekstreme, ku kutitë e ushqimit kanë arritur deri në tavan, apo tjetri që ka shndërruar krevatin si ulëse për kompjuter.

COMMENTS