Për zërin e kujt do të jepte të gjitha Meti Bajrami? (Premierë/Video)

Për zërin e kujt do të jepte të gjitha Meti Bajrami? (Premierë/Video)

Një mashkull si Granit Miftari që fajin do e merrte përsipër (Premierë/Video)
Reagimi i Bebe Rexhës kur sheh paparacët (Foto)

Këngëtari Muhamet Bajrami në ZICO TV, ‘Gëzuar 2017’ solli projektin e tij me titull ‘Zani yt’.

A thua zerit të cilës vajzë i këndoi Meti, duke u nisur prej asaj se këngëtari është djalë beqar, i bukur dhe elegant, informon zico.tv.

COMMENTS