Për trup të formësuar nevojiten 11 minuta: Falë këtyre ushtrimeve Kendall Jenner është në formë dhe e bukur!

Për trup të formësuar nevojiten 11 minuta: Falë këtyre ushtrimeve Kendall Jenner është në formë dhe e bukur!

Kendall Jenner është modelja më e kërkuar e ditëve të sotme dhe mund të krenohet me trupin e skalitur. Ajo kujdes të madh i kushton ushqimit dhe çd

Kendall Jenner është modelja më e kërkuar e ditëve të sotme dhe mund të krenohet me trupin e skalitur.

Ajo kujdes të madh i kushton ushqimit dhe çdo ditë ushtron me trajnerin e vet, Gunnar Peterson.

Falë stërvitjeve të mundimshme, Kendall duket e mrekullueshme dhe qëndron në formë të shkëlqyeshme.

‘Me trajnerin çdo ditë bëj stërvitje të cilat përfshijnë 13 ushtrime. Ushtrimet kryesisht janë ato të cilat forcojnë muskujt e barkut, muskujt e duarve, të këmbëve dhe të vitheve. Nëse jam në udhëtim apo thjesht nuk dëshiroj të dal nga shtëpia atë ditë, caktoj stërvitjen e cila zgjat vetëm 11 minuta’, ka shkruar Kendall Jenner në aplikacionin e vet.

Duke pasur parasysh që ky trajnim nuk do të na marrë më shumë se 10 minuta, ia vlen ta provojmë.

Videoja, e cila mund të shihet në aplikacionin e saj, tregon të gjitha ushtrimet të cilat pikërisht përbëhen nga forma të ndryshme të plankut dhe të muskujve të barkut, ndërkaq Kendall Jenner çdo ushtrim e bën 30 sekonda

COMMENTS