Për pak sa nuk rrëzohet ministrja kosovare (Video)

Për pak sa nuk rrëzohet ministrja kosovare (Video)

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, për pak sa nuk është rrëzuar teksa po rreshtohej bashkë me kolegët e saj në sheshin ‘Skënderbeu’ në Prishtinë. Albena Reshitaj ‘merr në thua’ derisa bashkë me ministrat dhe kryeministrin Ramush Haradinaj po bënin homazhe para bustit të Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.

Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, për pak sa nuk është rrëzuar teksa po rreshtohej bashkë me kolegët e saj në sheshin ‘Skënderbeu’ në Prishtinë.

Albena Reshitaj ‘merr në thua’ derisa bashkë me ministrat dhe kryeministrin Ramush Haradinaj po bënin homazhe para bustit të Gjergj Kastriotit – Skënderbeut.

COMMENTS