Për dhjetë sekonda ‘zhduken’ 19 ndërtesa (Video)

Iu deshën vetëm 10 sekonda që të bëhej rrafsh një total prej 19 ndërtesave në një zonë të qendrës Wuhan. Godinat u shkatërruan me pesë ton eksploziv,

Iu deshën vetëm 10 sekonda që të bëhej rrafsh një total prej 19 ndërtesave në një zonë të qendrës Wuhan. Godinat u shkatërruan me pesë ton eksploziv, në ora 23:50 të shtunën në provincën Hubei të Kinës qendrore.

Zona e shpërthimit është vendosur në qendrën e qytetit e cila është ngjitur në një urë lidhëse me hekurudhën që hyn në shërbim të komuniteteve rezidenciale si qendër tregtare, transformator nënstacion si dhe disa objekte të tjera të infrastrukturës.

COMMENTS