Për dashurinë e jetës, Kemajli vdiq (Foto)

Për dashurinë e jetës, Kemajli vdiq (Foto)

Mbëmë është transmetuar episodi i fundit i serialit 'Kara Seva', i cili falë ngjarjes dhe aktrimit të mrekullueshëm të artistëve, para ekranit telev

Mbëmë është transmetuar episodi i fundit i serialit ‘Kara Seva’, i cili falë ngjarjes dhe aktrimit të mrekullueshëm të artistëve, para ekranit televiziv ka arritur që të mbledh mijëra shikues.

Në këtë serial Neslian Atagul dhe Burak Ozcevit janë shfaqur në rolet kryesore dhe me interpretimin e tyre kanë bërë për vete publikun shqiptarë

Fundi i serialit ka qenë dëshpërues për shumë fansa pasi ka përfunduar tragjikisht.

Aktori, Burak Ozcivit, i njohur në seri me emrin Kemajl ka vdekur bashkë me armikun e tij Emirin, pas një kurth që ky i fundit kurdisë për çiftin Nihan dhe Kemajl.

Kemajli vendos që të flijojë veten dhe Emirin, i cili ia pamundësoi atyre të jetojnë të lumur, duke lënë pas dashurinë e jetës së tij, Nihanin së bashku me vajzën e tyre Denizin të jetojnë të lira nga presioni i Emirit.

COMMENTS