Për çka i drejtohet Gjiko Zotit?

Reperi i njohur Gjiko The Fly Boy, është shumë i pëlqyer dhe i dashur për të rinjtë shqiptarë. Karriera e tij pasohet nga projektet e njëpasnjëshme

Reperi i njohur Gjiko The Fly Boy, është shumë i pëlqyer dhe i dashur për të rinjtë shqiptarë.

Karriera e tij pasohet nga projektet e njëpasnjëshme që sjell në treg, të cilat gjithnjë rezultojnë më se të suksesshme.

Dhe për këtë gjë, ai është më se falënderues.
Së fundmi, reperi ka publikuar një fotografi në llogarinë zyrtare në Instagram, ku shfaqet jashtë makinës së tij, me sytë nga qielli, teksa në mbishkrimin e saj, shkruan një falënderim për Zotin.

Ti e din ,gjithmonë foli me ty para se me godit industrin #thanksgod?

A post shared by GJ I K O (@gjikotheflyboy) on

COMMENTS