Për 24 orë, 41 aksidente në Kosovë

Për 24 orë, 41 aksidente në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 41 aksidente trafiku, ku 24 kanë rezoltuar të jenë pa të lënduar, ndërsa 17 me lëndime trupore. Fat

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë ndodhur 41 aksidente trafiku, ku 24 kanë rezoltuar të jenë pa të lënduar, ndërsa 17 me lëndime trupore.

Fatmirësisht në këtë 24-orësh nuk ka asnjë aksident me fatalitet.

Policia gjatë kësaj kohe ka arritur që t’i arrestoi 19 persona, në mbajtje 9 persona si dhe në vuajtje të dënimit 4 persona, shkruan Indeksonline.

Sipas statistikave të përgjithshme, për 24 orë policia ka shqiptuar 1074 tiketa trafiku.

COMMENTS