Pendohet Teuta Rugova?

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Tetuta Rugova, ka thënë se deklarata e saj e mëhershme e bërë sot është keqkuptuar. 'Mendoj se deklarat

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Tetuta Rugova, ka thënë se deklarata e saj e mëhershme e bërë sot është keqkuptuar.

‘Mendoj se deklarata ime e mëparshme është keqkuptuar nga disa në raport me qëndrimin tim sepse shumë thirrje e mesazhe më kanë ardhur me pyetje rreth votës time’.

‘Unë jam deputete e LDK-së dhe as tash nuk do të veproj as edhe kurrë më parë nuk kam vepruar jashtë qëndrimit të LDK-së’.

Më herët në një postim të gjatë, deputetja Rugova tha se edhe babi i saj do të vepronte njëjtë siç ka bërë sot ajo.

COMMENTS